3 motive pentru alegerea ușilor armonice pentru locuință

3 motive

pentru alegerea ușilor armonice pentru locuință

Cea mai frumoasă ninsoare e cea pe care o privești din confortul propriei case.

Cel mai misterios amurg în nuanțe roz-pal îl surprinzi dintr-o privire pe fereastră după o zi lungă de muncă.

Dar pentru a te putea bucura de astfel de priveliști de vis, ai nevoie de o locuință cu deschideri ample, care să faciliteze vizibilitatea și luminozitatea. Secretul unei deschideri ca în revistele de design interior stă bine ascuns în spatele ușilor armonice.

Dacă încă nu ai auzit despre ușile armonice și nu știi care este mecanismul lor de funcționare, atunci a venit timpul să afli.

Ușile armonice: o deschidere amplă spre viitor

Fie că te gândești la ușile care fac tranziția dintr-o încăpere în alta sau la ușile de exterior pentru intrarea în casă, aceste piese sunt elemente-cheie în structura oricărei locuințe.

O ușă concepută din materiale de înaltă calitate are rolul de a izola termic și fonic locuința, dar și de a rămâne intactă în fața șocurilor mecanice sau a tentativelor de efracție.

Profilele de siguranță, ramele, armăturile, sticla termoizolantă, tâmplăria de aluminiu sau PVC și feroneria sunt elementele care transformă ușile Barrier în parteneri de încredere pentru casa ta. Altfel spus, nu doar calitatea ușii contează, ci tot ansamblul care o compune.

Modelele Barrier pentru uși de intrare în casă se disting prin fiabilitate și manevrabilitate ridicată.

Ușile culisante Barrier Glissandoor surprind prin mobilitatea ridicată și prin vizibilitatea pe care ți-o oferă. Acestea au o dimensiune de maximum 10 metri și pot transforma un întreg perete într-o suprafață de sticlă prin care ești conectat la peisajul de afară.

Profilul potrivit pentru Barrier Glissandoor este Barrier 100 care îți oferă o izolare fonică și termică de primă clasă.

După cum bănuiai, o altă variantă la fel de atractivă și modernă sunt ușile armonice Barrier Harmonique, proiectate pentru spații vaste. Aceste uși sunt concepute din foi mobile pliant-culisante, funcționând în baza principiului tip acordeon.

Punctele forte al ușilor armonice sunt vederea panoramică și dubla funcționalitate pentru că acestea pot fi folosite atât ca uși de intrare în locuință, cât și pentru compartimentarea casei.

În plus, există 3 motive foarte convingătoare pentru care merită să alegi uși armonice pentru locuința ta.

Iată-le!

Confort termic și o factură la încălzire cu zerouri în minus

Știm cu toții cât e de neplăcut ca vara să te confrunți cu o senzație de sufocare, iar iarna cu frigul constant. Este cu atât mai neplăcut să trăiești acest disconfort în propria locuință.

Din fericire, problema se poate rezolva rapid și ușor prin montarea unor uși termoizolante la intrarea în locuință și chiar în zonele de tranziție din interiorul casei. O astfel de alegere îți garantează confort termic indiferent de anotimp.

Iarna, factura la încălzire se va modifica în favoarea bugetului tău, astfel încât vei reuși să economisești pentru alte proiecte de amenajare interioară.

Ușile armonice pot fi prevăzute cu praguri de aluminiu cu distanțiere termice. Pragurile de acest tip echilibrează discrepanțele termice din locuință și rezolvă diferențele de nivel.

Un alt element care transformă ușile armonice într-o alegere inspirată este sticla termoizolantă din 2 sau 3 foi. Acest tip de sticlă menține confortul termic în locuință, dar funcționează și ca un scut împotriva condensului.

Ușile armonice alese pot fi placate cu tâmplărie de aluminiu, finisaj care le consolidează rezistența și durabilitatea în timp. Mai mult, tâmplăria din aluminiu este foarte versatilă din punctul de vedere al design-ului, fiind disponibilă într-o variată paletă cromatică.

Liniște și relaxare ca în vacanță

Dacă ai apreciat dintotdeauna latura poetică a liniștii, acum ai în sfârșit șansa să o savurezi din plin.

Ușile armonice nu îți garantează doar confort termic de excepție, ci și izolarea acustică mult visată. Zgomotul infernal din trafic sau orice alt tip de bruiaj fonic nu îți vor mai perturba activitățile zilnice sau odihna mult visată după o zi epuizantă la birou.

Ușile armonice îți pun la dispoziție un sistem eficient de închidere care te va ține la distanță de interferențele fonice nedorite.

Nu-i așa că te deja te vezi stând relaxat pe balcon sau pe terasă, bucurându-te de liniște?

Siguranță garantată cu sistemele de închidere pentru uși

Ușile armonice pot fi prevăzute cu sisteme de închidere fabricate din materiale de înaltă calitate. Avantajul acestor sisteme de închidere pentru uși este că sunt rezistente la uzură și reprezintă soluția ideală împotriva tentativelor de efracție.

Feroneria aleasă este și ea foarte importantă pentru că asigură o închidere 100% eficientă.

La Barrier, ai și varianta de a-ți echipa ușa cu un sistem de închidere automatic. Renumitele sisteme open smart pot fi ușor și rapid acționate prin amprentă digitală sau prin cartelă.

Indiferent de sistemul de închidere ales, nu trebuie să-ți faci griji în privința curățării și menținerii lui. Aceste sisteme sunt foarte ușor de întreținut dacă apelezi la o lavetă confecționată dintr-un material moale și delicat.

Este bine să renunți la materialele sau soluțiile abrazive (acetonă, ester de oțel, diluant etc.) dacă vrei să îți menții sistemul de închidere într-o condiție impecabilă.

Pe lângă toate aceste avantaje, ușile armonice de la Barrier sunt și ușor de montat.

Pentru o montare 100% profesională, apelează la experții Barrier și vezi cum locuința ta devine tot mai modernă și plină de farmec.

Te invităm, așadar, să afli cum te poți bucura și tu de uși de intrare rezistente pentru casa visurilor tale!