Motive să montezi rulouri exterioare pentru ferestre

Motive să montezi

rulouri exterioare pentru ferestre

Un grad ridicat de confort transformă orice locuință în casa mult visată. Dar confortul nu se limitează doar la un design interior în care piesele de mobilier se îmbină armonios cu paleta cromatică aleasă.

Confortul se referă în egală măsură și la finisaje, la materiale  de calitate și la deschiderile care facilitează tranziția dintr-o zonă a casei în alta.

Așa cum ai intuit deja, ușile și ferestrele termoizolante sunt elemente necesare pentru locuința ta, capabile să sporească gradul de confort.

Rezistente și eficiente, ferestrele casei tale pot deveni și mai practice prin montarea unui rulou exterior.

Dacă încă nu ești convins de beneficiile pe care rulourile pentru ferestre le pot aduce locuinței tale, iată câteva motive suficient de puternice.

O casă de vis cu un confort termic ridicat

Confortul termic se poate realiza prin alegerea unor geamuri termoizolante din aluminiu sau PVC, cât și prin ramele, profilele sau armăturile care compun ansamblul unei deschideri.

Feroneria pentru ferestre din PVC sau aluminiu este un element-cheie care contribuie la calitatea întregului și asigură închiderea ermetică și eficientă.

În plus, anumite tipuri de ferestre pot fi placate cu aluminiu, fapt ce reprezintă un avantaj major. Tâmplăria din aluminiu conferă rezistență ansamblului la uzură și șocuri mecanice. Acest tip de tâmplărie are și un coeficient ridicat de etanșeitate, împiedicând apa de ploaie să pătrundă în locuință și să o deterioreze.

Tâmplăria din aluminiu accentuează și gradul de izolare termică și fonică. Astfel, iarna ești protejat de frig și de efectul neplăcut al altor fenomene meteorologice specifice sezonului rece. În schimb, vara te poți delecta cu o atmosferă plăcută și răcoroasă în interiorul casei.

Un factor important care contribuie la confortul termic sunt și rulourile exterioare pentru ferestre Barrier. Un bun exemplu sunt rulourile încastrate cu lamele din aluminiu. Datorită aluminiului, acestea prezintă un grad ridicat de rezistență.

La fel de eficiente sunt și rulourile suprapuse sau rulourile aplicate, special concepute pentru menținerea echilibrului termic în interiorul casei tale.

Izolare acustică și atmosferă relaxantă chiar la tine acasă

Izolarea termică merge mână în mână cu izolarea acustică. Soluțiile Barrier sunt special concepute pentru liniștea și confortul tău mental.

Sticla termoizolantă compusă din mai multe foi este soluția perfectă care împiedică zgomotele din exterior și menține o atmosferă relaxantă în locuința ta. Pentru a beneficia de izolare acustică sporită, cel mai bine este să optezi și pentru rulouri pentru ferestre.

Montarea rulourilor pentru ferestre nu necesită mult efort, iar acționarea lor se realizează atât manual, cât și electric prin intermediul unei telecomenzi.

Intimitate și variante eficiente de protecție

Rulourile exterioare pentru ferestre te suprind plăcut printr-un alt avantaj: îți păzesc cu atenție intimitatea.

Montarea rulourilor împiedică privirile indiscrete să se lanseze în explorarea spațiului tău privat. Ferit de privirile curioșilor, te poți bucura în liniște de cartea preferată sau de serialul care te ține cu sufletul la gură de la o săptămână la alta.

În plus, îți poți organiza liniștit programul fără să te transformi în centru de interes pentru nimeni.

La fel de importantă ca intimitatea este și protecția pe care rulourile pentru ferestre ți-o oferă.

Rulourile pentru ferestre îți garantează protecție solară fără să îți restricționeze luminozitatea și vizibilitatea.

Ai și varianta montării unei plase care să țină insectele cât mai departe de locuința ta. Nici plasa montată nu îți obstrucționează lumina sau aerul, așa că este o alegere pragmatică.

Sisteme antiefracție moderne și eficiente

Protecția trebuie să ajungă la cel mai înalt nivel. Tocmai de aceea, trebuie să iei în calcul și montarea unui sistem antiefracție, eficient și rezistent la șocuri mecanice.

Pentru ați asigura maximul de siguranță, rulourile exterioare blochează lamelele în interiorul casetei și sunt greu de observat din exterior. Acesta este principiul de funcționare al rulourilor cu acționare electrică.

Indiferent de alegerea ta, e bine să știi că poți pleca liniștit în vacanțe sau în delegații pentru că locuința îți este în siguranță.

Un design inspirat și montare ușoară

Barrier îți pune la dispoziție rulouri pentru ferestre într-o variată gamă cromatică. Astfel calitatea și aspectul estetic se îmbină într-un tot armonios pentru casa ta.

În partea superioară, rulourile sunt prevăzute cu o casetă care completează aspectul estetic al tâmplăriei.

Cromatica versatilă este disponibilă pentru toate tipurile de rulouri Barrier:

  • rulouri încastrate;
  • rulouri suprapuse;
  • rulouri aplicate.

Rulourile încastrate și rulourile suprapuse sunt ideale pentru locuințele noi, cu un design modern și minimalist. Pentru imobilele mai vechi sau care sunt în renovare, rulourile aplicate sunt alegerea potrivită.

Indiferent de opțiunea ta, rulourile pentru ferestre sunt ușor de montat și vor aduce un plus de confort locuinței tale.

Ai încredere în experții Barrier care îți vor oferi o montare 100% profesionistă, dar te vor ghida și spre serviciile de tâmplărie PVC potrivite casei tale.

Până data viitoare, îți dorim multe proiecte realizate cu succes!